петак, 31. јул 2015.

Sixteen lakovi

Ove lakove merkam jos od prosle godine i nikako da ih kupim. U lilly drogeriji su trenutno na akciji,dva po ceni jednog a to je 229,00 dinara. Po dva laka su spojili i zalepili trakom tako da mozete da izaberete samo spojene boje po toj ceni. Takodje mozete ga kupiti i posebno,jedan kosta 229,00. Pa birajte kako vam je zgodnije. Ja sam uspela da izaberem ovaj par. Sixteen je proizvod iz Grcke. Jedna bocica ima 11ml. Moram reci da su fenomenalni za  mazanje Cetkica im nije spoljostena,vec je obicna. Tekstura laka je takva da kad se nanosi sav visak se lagano razlije po noktu.Spada u gusce lakove. Plavi lak (br467) je malo drugaciji od ovog drugog u smislu da ako nanestete vise laka on se razlije pa nije potreban drugi sloj. Mada ja obavezno svaki lak mazem dva puta. Nijansa br.440 je cudna,boja je nedefinisana,nesto kao koralno crvena a vuce i na jacu roze boju. U bocici je drugacija nego na noktima. Takodje se lepo maze ali je obavezno namazati dva sloja.





Sto se tice oznake da se susi za 60 sekundi malo cu je demantovati. Prvi sloj se susi za 60 sekundi,ali drugi tri puta duze. Verovatno je tako je je lak gusci.

четвртак, 23. јул 2015.

Essence lakovi i toperi

Ovo je moj prvi post i nadam se da ce na nesto liciti. Koristim razne brendove ali Essence mi je nekako prirastao k srcu. Kod nas je ponuda mala,ali s obzirom da sam u medjuvremenu pocela da se bavim i prodajom njihovih proizvoda dostupnost ka njihovim proizvodima  mi je veca. Za ovaj look sam koristila Essence holo lak iz kolekcije Aquatix br 04 under the sea. To je bio osnovni lak koji sam stavila preko baze,ali ne secam se koje jer sam ovaj look radila pre par meseci. Preko toga sam stamper tehnikom odradila otisak cvetova a u sredini sam dodala kao ukras Essence lak isto iz Aquatix kolekcije br 06 under water love. Preko toga naravno Essence gel look plumping top coat.Nadam se da vam se dizajn dopada.