субота, 30. јануар 2016.

Flert design

  Mozda niste culi za lakove marke Flert, ali ja ih vec par godina u nazad koristim. U pitanju je domaci brend iz Cacka. Kupujem ih u lokalnoj parfimeriji jer ih nigde drugde jos nisam pronasla. Iznenadjujuce su postojani, pigmentovani i lepo se mazu s obzirom da im je cetkica tanja. Jedina mana im je sto lakovi nemaju svoj broj, pa ako zelite da kupite isti najbolje je da ponesete istrosenu bocicu. i jos jedna pozitivna karakteristika, iako stoje dugo ( neke imam vise od 3 godine ) ne zgusnu se i ostaju onakvi kakvi su bili od prvog dana.







Naravno, koliko sam zurila da probam novu saru zaboravila sam da fotografisem lak pre pecatiranja :)






четвртак, 28. јануар 2016.

Moyra Holo Romantic design

 Prvi put se susrecem sa ovom markom. Moyra je Madjarska kolekcija lakova. U pitanju je holo lak koji izgleda fenomenalno. Imam vec jedan Essence ali ovaj me je odusevio , jer je dovoljan samo jedan sloj da izgleda savrseno.







Moyra lakove mozete kupiti ovde  http://www.nailline.rs/taxonomy/term/80,97

Pepito design

   Malo sam pozurila sa prethodnim postom. Pre nego sto sam skroz nokte skratila uradila sam ovaj dizajn.
Necu puno objasnjavati jer slike sve govore. Ukratko , lakovi koji su posluzili za ovaj look su Sally Hansen, Essence i Gabrini. Za detalje slobodno pitajte ovde ili na mojoj Facebook stranici  - https://www.facebook.com/Natasa-nails-1618856891723697/?pnref=lhc











Hello Kitty design

  Kao sto vidite skratila sam nokte. Ali to ne znaci da nema mesta za nove ideje :)  Ovaj dizajn je mix pecatiranja i 3D nalepnica . Pogodite gde su kupljene nalepnice? Pa naravno, na www.bornprettystore.com .















Za ovaj dizajn sam koristila Gabrini lakove iz moje omiljene Neon i Nude kolekcije. Nude 03 kao bazni lak i Neon  N 13 za pecatiranje. Gusti su, lako se nanose cak iz jednog poteza zbog flat cetkice.




Nov sablon nova sara

  Osim sablona uzela sam nov lak. Sedefasti lakovi ne spadaju u kategorju mojih omiljenih, ali svaka promena je lepa. U pitanju je  Flormar 378 Ruby Rose. Namazan dva puta i za pecatiranje sam koristila
OPI o kojem sam pisala u ranijem postu. Sablon je kupljen na # born pretty store sajtu.





Koristila sam nov pecat kupljen na www.bornprettystore.com .





Sablon izlgeda ovako :


недеља, 10. јануар 2016.

Ruzice vs Gradient Matte design

 Dugo nisam crtala rukom po noktima vec sam uglavnom korisitla tehniku pecatiranja. Neki dan resih da ponovo crtam ruzice. Lakovi koje sam koristila su : bazna boja beli lak  GOLDEN ROSE iz kolekcije Color Expert br 02, zatim na mali prst sam namazala tamno ljubicasti  ASTOR quick n' go br 356, na kaziprst mint zeleni ESSENCE iz kolekcije yes,we POP!  br 02 grab this hype i na palac sam namazala lak SALLY HANSEN iz kolekcije Complete Salon Manicure br 706 suce of sunset. Za zavrsni sloj sam koristila AURA matte top coat. Neon kockastim ukrasima sam dodatno ukrasila cetiri nokta.



Born Pretty Store peel off liquid tape / tecni lateks recenzija

  Jedva sam cekala da bude da bude na akciji pa da ga kupim. Redovna cena na sajtu BORN PRETTY STORE mu je $ 4.59, a ja sam ga platila $ 2.99. Skoro 2 dolara nize, nije malo :). Naravno za tih dva dolara sam uzela jedan manji sablon o kome cu pisati u nekim od narednih postova. Jos ga nisam isprobala na noktima vec samo na papiru. Elem, da ne skrecem s teme...ovaj tecni lateks ima 15ml, kao sto vidite u bocici je kao lak za nokte i ima prijatan miris. Dovoljno je da premazete jedan deblji sloj oko nokta i sacekate oko minut da se osusi. Posle toga mozete da radite gradient ili pecatiranje bez straha da cete da se umazati i potrositi dosta acetona. Kad zavrsite samo ga skinte tako sto sa pincetom uhvatite cosak i odlepite. Ne ostavlja crvenilo ili bilo kakve iritacije na kozi.


Chevron glitter nails with a little bit of stamping

 S obzirom da sam bez posla i imam vremena na pretek, a foto aparat radi :) sta cu drugo nego da smisljam nove dizajne i kacim ih ovde. Za ovaj dizajn sam koristila  chevron trake sa BORN PRETTY STORE sajta, crni GOLDEN ROSE iz kolekcije Rich Color 35 i GOLDEN ROSE lak sa sljokicama kao nadlak. Za pecatiranje sam korisitla GABRINI 357 boje starog zlata koje se odlicno pokazo kao lak za pecatiranje,i srebrni GOLDEN ROSE izkolekcije Color Expert 62. Prvo sam uradila stampu sa srebrnim, pa preko toga sa zlatnim. Koristila sam istu saru oba puta i ispalo je ovako...


Prva slika je uradjena sa telefonom ( drugaricinim )..Hvala Marijana :)..A slika koja sledi je uradjena mojim foto apratom. U oba slucaja se sare lepo vide, ali ja sam postavila obe radi bolje preglednosti.



PECATIRANJE... PECATIRANJE... PECATIRANJE

  Sta da Vam kazem osim da sam se zarazila ovim pecatiranjem. Nikad mi nije dosta novih sablona i novih pecata. Trenutno imam samo 3 pecata :) i desetak sablona. Uskoro stize novi pecat i jedva cekam da ga isporbam. Zasto je pecatiranje tako zarazno ? Zato sto uvek, ali uvek mozete imati drugaciji dizajn noktiju cak i da imate samo jedan veliki sablon. Dovoljno je da pecatirate samo jedan nokat, dodate par ukrasa i eto brzog  a lepog izgleda noktiju. Verujete svi ce Vas pitati da li su vam nokti vestacki i gde ste ih radli , u kom salonu. Iako je zima , smatram da nema pravila sto se boja tice..zimske, letnje. Boje biram prema raspolozenju. Evo jedne vesele varijante..moje zimske kombinacije.


OPI lakovi

   Mnogo se prica o OPI lakovima i zbog toga sam se odlucila da kupim jedan radi znatizelje. Moje misljenje je da se sto se cene tice precenjeni iz samo jednog razloga, a to je da posle skidanja laka ostaje svetli trag u boji laka. Po meni to ne bi trebalo da se desava jer on nije ni malo jeftin. E sad, sto se postojanosti tice tu nemam zamerke jer stvarno dugo traje na noktima. Gust je i pigmentovan, lako se maze. Potrebno je dva sloja da bi to bilo to.

Ovaj koji ja imam (jedan jedini ) je nekako perlaste texture, nije ni mat ni totalno sedefast. U pitanju je OPI I Carol About You HR F03, ima 15ml i verujem da ce mi dugo trajati bas zbog toga sto ostavlja trag na noktima posle skidanja i zato izbegavam da ga mazem.


Novogodisnji look

  Dugo me nije bilo iz opravdanih razloga. Nisam imala cime da fotografisem, Ali evo nadoknadicu sve sa
ubacivanjem novih postova. Prvi u nizu ce biti ovaj svecani, mada se moze koristiti i svakodnevno. Koristila sam gradient tehniku i pecatiranje. Kao osnovu za pecatiranje sam upotrebila crni lak GOLDEN ROSE  iz Rich Color kolekcije br.35. Za gradient look osnova je bila metalik bordo FLORMAR  iz Supershine kolekcije br 23.
Sam gradient je uradjen sa crni lak GOLDEN ROSE  , srebrni GOLDEN ROSE  iz kolekcije Color Expert br 62 i GOLDEN ROSE   Classic sa sljokicama br 298.






Za pecatiranje sam koristila sablon koji sam kupila na sajtu BORN PRETTY STORE. U pitanju je veliki sablon BP-L 009.